Åskan knallade och gick..

Mina fantastiskt bra och störtsköna lärare som jag haft de här tre veckorna slutade trist nog igår, så efter skolan gick vi till en liten bar och åt tapas och drack öl.
Vilka elever går ut och dricker öl med sina lärare? ja, nu råkar det finnas elever som är äldre än lärarna. Vilket fall som helst, jättetrevligt!

Vid nio knallade vi hemmåt och klockan halv tolv var det dags att gå ut igen.

Först strand-förfest-hänget.

Efter ett litet tag på stranden började det regna. Mer och mer och till slut var det MASSOR.
Åska och blixtar, aldrig sett något liknande.
Sprang till ett litet skydd på stranden och stannade där under.
Det går inga nattbussar här, så för att kunna komma till klubben vi skulle till så gällde taxi. Vägen ligger en bit från stranden. Springa, springa eller ruuusa rättare sagt genom regnet till taxisarna. ÅH vad vi skrattade när vi kom fram, helt dyngsura.
Fast just det, först till en början duggade det bara lite grann (så vi kunde gå lungt och stillsamt), sådär som det kan göra varma sommarkvällar hemma i Sverige, vart lite sentimental och saknade det lite grann.. inte just regnet kanske, men känslan av att gå i regnet. äääsh kan inte förklara. hatar fortfarande regn

Sedan L'umbracle.. kan inte stava till det, men det uttalas så <--


Allt jag har från igår.

I torsdags så testade vi på att göra Agua de Valencia hemma. Blev sådär, fast andra kannan blev bättre. Hade lite klasskompisar över och sedan gick vi ut.



Sen die oktoberfest som vi var på förra lördagen


Små öl HAAAHHHH!!! (;

(ikväll blir det en luuugn kväll, spara pengar och stranden tiidigt imorgon)
ädiåus

Kommentarer
Postat av: pappa

god morgon jonna hoppas allt är gött i espana.här börjar de bli kallt -5 har de varit här.bytte fönster igår runt om på övre plan.imorgon blir de norge ska bli spännande.ha de nu bra så hörs vi kraamm pappa.

2011-10-16 @ 08:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0